Cada punt és un tresor pel CD Riudoms (1-1)

Les del Baix Camp han defensat l'empat a ultrança en un partit molt disputat contra el Zaragoza CFF, un rival directe amb el mateix objectiu que el CD Riudoms: allunyar-se el màxim possible de la zona de descens

La recta final de la temporada no serà fàcil pel CD Riudoms, però l'equip l'afronta en bona forma. El camí pautat per Raúl Lucha era sumar punts a cada jornada i amb l'empat (1-1) a casa aquest dissabte contra el Zaragoza CFF ja en van nou de consecutives

La primera meitat ha deixat molt poques ocasions de gol i l'empat a 0 ha tensat el joc minuts abans del descans. Les jugadores se'n tornaven als vestidors sense haver estrenat l'electrònic, una sensació incòmoda per als dos equips. Després d'una molt bona temporada -a hores d'ara les riudomenques són novenes i les d'Aragó, vuitenes-, volen evitar que la zona de descens els trepitgi els talons.

Per això a la represa, les locals han anat per feina i s'han avançat en el marcador al minut 54. El gol ha estat cortesia d'Isa, que ha rematat de cap un servei de banda de Lledó. Un Riudoms empoderat per l'avantatge i renovat després d'un doble canvi, ha generat diverses ocasions més, però les saragossanes, organitzades amb una estratègia de desgast en tots els sentits, han trobat l'empat al minut 77. També de cap, Elena ha rematat una pilota servida des del córner.

Cap fred a la recta final

En els darrers minuts, tots dos equips ambicionaven els tres punts i cap dels dos estava disposat a renunciar a l'empat. La situació ha caldejat l'ambient dins i fora del terreny de joc. El tècnic riudomenc, conscient que als partits amb públic es viuen més moments d'alta tensió, destaca que l'equip està creixent i ho demostra amb eficiència defensiva i davanteres molt ràpides.

Lluny d'enrocar-se en la polèmica arbitral, Lucha ja té el cap en la propera jornada i la mirada fixada en la permanència. El CD Riudoms té encara 12 punts en joc amb un marge de 6 al Terrassa, equip que marca la zona de descens.