Back to top

Caixabank concedeix 36 milions d'euros de crèdit a Reus

REDACCIÓ

Caixabank ha concedit crèdits per un valor de 36 milions d'euros durant el primer semestre d'enguany a Reus. Segons l'entitat bancària, els préstecs hipotecaris creixen prop d'un 10% mentre que per al consum se Xifren en 112% més. Els responsables de l'entitat financera apunten que ha afavorit la concessió del crèdit  la recuperació de la confiança de les famílies i els tipus d'interès.

Caixabank ha tancat aquest agost amb la concessió de 36 milions d'euros a clients particulars reusencs. La meitat d'aquests nous crèdits s'han atorgat per facilitar la compra d'habitatge, és a dir, per préstecs hipotecaris. Això representa un augment d'un 9,4%  respecte el mateix semestre de l'any anterior.

Pel que fa als crèdits per al consum l'increment ha estat més significatiu, xifrant-se en 14,5 milions d'euros, el que representa un 112% més. Segons els responsables de l'entitat financera la concessió de préstecs es deu en part a la consolidació del teixit econòmic de ciutat de Reus i a la recuperació de la confiança de les famílies.

I en aquest sentit, des de l'entitat bancària han especificat que la mitjana concedida per préstec personal és de 6 mil euros. A més, han posat l'accent que han realitzat unes 3mil operacions financeres d'aquest tipus durant el primer semestre del 2016.