El Calafell trenca la imbatibilitat dels roig-i-negres fora de casa

DAVID GALLEGO

El Reus Deportiu no ha tingut tanta sort aquesta jornada. Els de Mariotti han perdut per 4 gols a 3 contra un equip de la zona del descens. Tot i que a la segona part el Reus ha estat capaç d’empatar, el bon joc local ha fet que tornes a casa amb les mans buides

Un grandíssim partit dels Calafellencs ha trencat la ratxa a domicili dels homes d’Enrico Mariotti a l’onzena jornada de la OK Lliga. Els locals han portat la iniciativa del partit als primers minuts davant un Reus massa contemplatiu i que ha permès molt. Matías Platero ha aconseguit posar l’ai al cor als locals amb una jugada individual que el porter del Calafell ha aturat fent penal. Malauradament Mar Coy no l’ha encertat. Al minut 20 Sergi Romeu ha avançat als de Calafell en una jugada personal. Sembla que el gol ha donat el cop d’atenció que l’equip reusenc necessitava, però el porter David Arellano s’ha encarregat que la primera meitat acabes amb l’1 a 0.

Encara que al tornar el Reus ha continuat l’atac, els gols de Sergi Romeu i Jordi Gabarra han ampliat distàncias i han posat les coses molt difícils als roig-i-negres. A més a més un Arellano més que encertat ha parat una falta directa a Marín i ha complicat encara més la remontada dels reusencs. Tot i així Joan Salvat ha aconseguit marcar aprofitant que els arbitres no han aturat el joc quan Gavarra era al terra. Amb aquest gol han arribat dos més de Marín que posaven l’empat al marcador i han fet saltar les alarmes a la banqueta local. Després d’un temps mort, el Calafell ha tornat a dominar el joc i Marc Vergés ha anotat, finalment, el 4 a 3 definitiu. La setmana que ve el Reus Deportiu acull al Lloret al Palau d’esports on buscarà recuperar la confiança després d’aquest primer trasvals a domicili.