Back to top

Calanda dóna el tret de sortida a les processons

La Solemne Processó de l'Amargura, organitzada per les confraries de Sant Tomàs d'Aquino i la Verge de l'Amargura, enceten aquest dimarts els actes més tradicionals i nostrats de la Setmana Santa reusenca. Hi participarà, com és habitual, una representació de la Cofradía Nuestro Padre Jesús Nazareno de la ciutat de Calanda participarà.
Els tambors de Calanda donen el tret de sortida a les processons

La Solemne Processó de l'Amargura dóna el tret de sortida a les processons més nostrades i tradicionals de la Setmana Santa a Reus. A partir d'un quart de nou del vespre, i com és habitual, la Confraria de Sant Tomàs d'Aquino, més coneguda com la dels Estudiants, sortirà del Temple de La Sang. De la seva banda, la Confraria de la Verge de l'Amargura, sortirà des de la parròquia de Sant Joan

Ambdues processons es trobaran a la plaça del Prim, on es du a terme un encreuament protagonitzat pels Armats de la Reial Congregació de la Puríssima Sang, sota el paraigües sonor dels tambors de Calanda, amb la participació d'una representació de la Cofradía Nuestro Padre Jesús del Nazareno. 

Ambdues processons, ja unides, es dirigeixen aleshores cap a la parròquia de Sant Francesc. El pas dels Estudiants, el Petó de Judes, entrarà solemnement en aquesta església.