Back to top

Calanda retrona per la processó de l'Amargura de Reus

La Cofradía Jesús Nazareno de Calanda ha tornat als carrers de Reus per fer retronar els seus tambors durant la processó de l'Amargura. Amb les seves indumentàries liles i els seus instruments, han acompanyat als armats de la ciutat al seu pas pel centre de la capital del Baix Camp.
Calanda

Fa dues dècades que la processó de l'amargura de Reus compta amb uns convidats especials. Es tracta d'una representació de la Cofradía Jesús Nazareno de Calanda, que com cada any, s'ha desplaçat fins a la capital del Baix Camp per fer ressonar els seus tambors al seu pas pels carrers del centre. Aquesta és una actuació marcada com a extraordinària per la confraria provinent de la demarcació de Teruel, tenint en compte que durant la Setmana Santa no actuen fora de Calanda sota cap concepte.

Aquest ha estat el pas previ a la processó de l'Amargura, que ha desfilat entre l'església de Sant Joan i la de Sant Francesc. Una processó que ha despertat la devoció de centenars de reusencs i reusenques que han acompanyat les diferents confraries al seu pas per la ciutat.

Notícies relacionades