Back to top

Calculen que la fira ExproReus té un retorn de compra venda de 7,5 milions d'euros

Aquest dimecres arriba la 47a edició de la fira multisectorial ExproReus. A través d'un estudi fet amb el gabinet Ceres, calculen que el retorn directe d'aquesta fira és de 7,5 milions euros.
La 47a edició de la fira ExproReus donarà el tret de sortida aquest dimecres a la tarda.

La 47a edició de la fira ExproReus donarà el tret de sortida aquest dimecres a la tarda i s'allargarà fins diumenge. L'objectiu és mantenir la voluntat endèmica de ser un aparador multisectorial i seguir potenciant el comerç a la ciutat. De fet, segons un estudi del gabinet Ceres, l'any passat, la fira va representar un retorn directa, en compravenda, de 7,5 milions d'euros. El regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Reus, Marc Arza, ha concretat que 'és un fira molt importat, ja que estrictament els negocis que es tanquen en aquesta fira són 7,5 milions d'euros'.

En els darrers anys, firaReus també ha aconseguit anar renovant els expositors. En aquesta ocasió se n'han confirmat més de 200. La petjada important, però, la tindrà el sector de l'automoció, que dels 23.000 metres quadrats totals d'exposició, n'ocuparà 10.000.  En aquest sentit, el president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, ha explicat que 'l'automoció tindrà un paper molt important perquès es podran veure gairebé totes les marques del panorama actual'.

La gastronomia també mantindrà un paper protagonista amb la zona exterior. Hi haurà demostracions de cuina a càrrec dels paradistes dels mercats de Reus i de diversos restaurants. A més, crearan un espai per a nadons i per facilitat la seva lactància.