Back to top

CambriBike, activitats en bicicleta per a tota la família

Neix a Cambrils la CambriBike. Durant el cap de setmana, el parc del Pinaret ha estat l'escenari central del nou esdeveniment dedicat a la bicicleta, i ha ofert nombroses activitats per a diferents nivells i per a totes les edats. Els organitzadors busquen un públic familiar.
neix cambribike

Amb l'objectiu de potenciar el turisme esportiu i fomentar l'ús de la bicicleta en família, el Patronat Municipal de Turisme, juntament amb les empreses certificades de cicloturisme de Cambrils, han organitzat la primera edició de la CambriBike, un esdeveniment destinat a tot tipus de públic.

Entre les activitats més destacades hi hem pogut trobar curses de BTT, activitats de bicicleta per carretera o bicicletes elèctriques, o una màster class de Ciclo Indoor dirigida pel ciclista Melcior Mauri.

Els infants han pogut participar a una cursa per a nens i nenes, fer un taller de pintura amb objectes relacionats amb les bicicletes, o circular en un circuit d'educació vial.

Més que la competició, però, el principal objectiu del CambriBike és que els participants gaudeixin de la bicicleta, de l'entorn de Cambrils i de l'esport, tot plegat en companyia de la família.

Notícies relacionades