Back to top

Cambrils acollirà el Campionat de Llagut el 23 i 24 de setembre

Uns 600 vogadors de tot el país participaran en l'esdeveniment, organitzat per Vent d’Estrop i la Federació Catalana de Rem.
Cambrils acollirà el Campionat de Llagut el 23 i 24 de setembre

Uns 600 vogadors de 16 clubs de tot Catalunya participaran al campionat. Els vogadors de Cambrils, que estan obtenint resultats excepcionals a la Lliga Catalana, hi competiran en vuit categories, des d'infantils fins a absoluts i veterans.

Com a novetat d’aquesta tretzena edició, a més de les classificacions per categories, hi haurà un títol pel club que aconsegueixi un millor medaller. D'aquesta manera, l'organització vol incentivar als clubs a competir en el màxim número de categories.

El campionat començarà el dissabte, 23 de setembre, sobre les 14 hores, amb les mànegues classificatòries de totes les categories, seguides de les repesques durant la tarda. Diumenge al matí hi hauran les semifinals i al migdia a les finals. Les regates es disputaran davant la platja de la Riera d’Alforja i el lliurament de trofeus es farà al passeig Marítim. Els horaris s’han d’acabar d’ajustar perquè depenen del nombre definitiu d’equips participants.

Aquesta competició de llagut, que Cambrils ja va acollir els anys 2011 i 2014, està organitzada pel club Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils i la Federació Catalana de Rem, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils, Ports de la Generalitat, Marro Cafè, la Confraria de Pescadors, el Club Nàutic, Air Drone Cambrils i Coca-cola, entre altres. L'organització també compta amb l'ajuda de voluntaris, socis i simpatitzants del club cambrilenc.