Back to top

Cambrils acollirà la inauguració i cloenda del Mundialito

Després que l’any passat, aquests actes es fessin a Tarragona, el plenari cambrilenc ha aprovat un nou conveni que contempla que els dos actes es facin al municipi.
mundialito

Cambrils es convertia l’any passat en l’epicentre del Mundialito, l’esdeveniment esportiu, el torneig més important de l'any al Baix Camp que reuneix el millor de les categories base del futbol internacional.

Enguany repetirà protagonisme, però també buscarà incrementar-lo. A diferència de l’anterior edició, aquest 2019 Cambrils celebrarà tant l’acte d’inauguració com el de cloenda. Així s’ha decidit a la sessió plenària d’aquest divendres, amb l’aprovació del conveni de col·laboració esportiva entre l’Ajuntament de Cambrils i Sports Event Enterprise. Un conveni que contempla aquesta modificació, però no és pas l’única. Enguany també s’inclourà un altre canvi, el fet que la categoria que participaran d’aquest esdeveniment esportiu de Futbol-11.

El govern local ha demanat el suport de la resta de formacions polítiques assenyalant l’impacte econòmic que té el Mundialito envers el conjunt del municipi. Un impacte que ha estat qüestionat i posat en dubte per part de l’oposició, enumerant els diversos problemes que estan patint diferents entitats esportives, com és el cas dels vogadors de Vent d’Estrop o bé els equips de futbol que juguen als camps municipals i que no compten amb aigua calenta. Un problema que segons ha puntualitzat el regidor Laguna, ha de solucionar-se a curt termini. També s’ha criticat que l’ocupació hotelera no tingui una repercussió directa a Cambrils, fent que molts dels esportistes i acompanyants s’allotgin en localitats veïnes.

El Mundialito 2019 se celebrarà del 14 al 20 d’abril i tornarà a comptar amb la instal·lació de grades per als infants i famílies que assisteixin a aquest esdeveniment. Enguany se celebrarà la vint-i-sisena edició, amb 5.000 futbolistes corresponents a 250 equips de 45 països de tot el món.

Notícies relacionades