Back to top

Cambrils acull més de 400 judokes internacionals

Cambrils acull durant aquesta setmana l'11a edició de l'Stage Internacional de Judo. La cita esportiva està ja consolidada entre judokes del territori però també d'altres països del món. Més de 400 esportistes de totes les edats entrenen aquests dies al pavelló municipal tot plegat sota la batuta de grans mestres d'aquesta disciplina.
Cambrils acull més de 400 judokes internacionals

Jornades intenses de Judo amb els millors esportistes d'aquesta disciplina i més de 400 judokes vinguts d'arreu del món per entrenar i lluitar amb altres apassionats d'aquest esport. L'Stage Internacional de Judo es viu aquests dies Cambrils, un certamen que arriba a la seva onzena edició amb record d'assistència. Aquest curs de formació serveix per encarar la temporada de competició de la mà de professors de reconegut prestigi a escala mundial en aquesta art marcial.

Els entrenaments consten de sessions de tècnica i combats randori per a adults i veterans però pels més petits també poden gaudir de l'experiència amb les classes impartides pels mateixos mestres i és que, el Judo és un esport que transmet valors a la canalla.

L'Stage Internacional de Judo seguirà impartint-se a Cambrils fins aquest divendres 23 d'agost. 

Paraules clau:

Notícies relacionades