Back to top

Cambrils aplicarà un sistema pioner de lectura de matrícules

Es tracta d'una col·laboració per garantir una major seguretat al municipi entre la Policia Local del municipi, l'empresa de seguretat Alphanet Security Sistems i Aparcam

Cambrils comptarà amb un sistema de reconeixement de matrícules i control de vehicles a les zones tarifades d'estacionament. Es tracta d'una col•laboració entre l'empresa de seguretat Alphanet Security Sistems, l'Ajuntament de Cambrils i Aparcam per garantir un major control dels vehicles que accedeixen i estacionen al municipi. 

El sistema permet fer un reconeixement de matrícula als vehicles estacionats en zones tarifades

Aquest sistema es posarà en marxa en els pròxims mesos i se sumarà a les sis càmeres que ja es troben a les vies d'entrada a Cambrils i que controlen els accessos. La novetat principal és que, a més de controlar les vies d'entrada amb reconeixement de matrícules, també s'integraran els dispositius de control de les zones blaves i taronges a la plataforma de videovigilància del municipi.

"Controlem les entrades i sortides i no controlem, ara per ara, els moviments interiors del municipi", segons el subinspector de la Policia Local de Cambrils

Josep Muñoz, sotsinspector en cap de la Policia Local de Cambrils

Segons el subinspector en cap de la Policia Local de Cambrils, Josep Muñoz, "l'objectiu és aprofitar una eina que no teníem, ja que controlem les entrades i sortides i no controlem, ara per ara, els moviments interiors del municipi". D'aquesta manera, si un vehicle es troba en una llista d'interès policial i estaciona en una zona tarifada, se'l podrà identificar i avisar els agents locals. 

Alphanet Security Sistems, l'empresa encarregada d'implantar el sistema, és una de les capdavanteres en seguretat municipal. La plataforma permet localitzar els vehicles que entren a Cambrils pels sis accessos principals en els últims trenta dies, termini a partir del qual s'esborren les dades.

Paraules clau:

Notícies relacionades