Back to top

Cambrils aposta per la gastronomia local a la 10a Mostra de Vi

Cambrils ha celebrat aquest cap de setmana la 10ª Mostra del Vi i la Gastronomia de Cambrils. A més dels cellers i restaurants expositors, el parc del Pescador ha acollit actuacions culturals en viu i xerraders i tallers culinaris.
Mostra de vi i gastronomia de Cambrils

Aquest cap de setmana la 10a Mostra de Vi i Gastronomia al parc del pescador de cambrils. Una de les millores d'aquest any ha estat augmentar la presència de la restauració cambrilenca a la fira. La proposta ha fet créixer la qualitat de l'oferta gastronòmica. 

Des del Patronat de Turisme del municipi fan una valoració molt positiva de l'edició d'enguany, que ha estat més curta de l'habitual per questions de calendari. Celebren també que les millores en l'oferta gastronòmica i les actuacions musicals en viu hagin incrementat la participació a la fira. 

D'entre d'altres millores proposades, també destaquen les actuacions en viu i tallers culinaris. El diumenge, ha estat el torn de la colla castellera local, els Xiquets de Cambrils, acompanyats dels castellers d'Altafulla. Les colles han portat castells de sis i sis i mig. 

Paraules clau:

Notícies relacionades