Back to top

Cambrils aprova investigar els atemptats al Congrés

PP. PSC i Ciutadans, hi han votat en contra
Ple Cambrils 03.09

Cares de complicitat entre els regidors de l'oposició en el primer ple celebrat després de les vacances d'estiu. El ple extraordinari ha transcorregut amb normalitat fins que s'ha hagut d'aprovar la proposta de resolució relativa a la creació d'una Comissió d'Investigació al Congrés dels Diputats sobre la relació de l'imam de Ripoll amb els cossos de seguretat i informació de l'Estat Espanyol. L'oposició ha carregat durament contra el govern.

La reclamació dels partits de l'oposició ha estat bàsicament que el consistori no té competències pels afers del Congrés, tot i que l'equip de govern ha defensat que com a part afectada en els atemptats, tenen molt a dir, i tot el dret de voler esclarir què va passar realment ara fa dos anys.

Més enllà d'aquest punt, en el torn de precs i preguntes, tant PP, com PSC i Ciutadans han posat de manifest la necessitat d'abordar temes estrictament municipals com el futur del Festival Internacional de Música de Cambrils, l'estat de la neteja del poble, l'aclariment de la dimissió del gerent d'Aparcam, entre d'altres. De fet, PP, Socialistes i Ciutadans ja havien avançat aquest dilluns que unirien forces contra el govern cambrilenc per demanar explicacions sobre la manca de transparència i la inactivitat política d'aquest.