Back to top

Cambrils aprova un pla d'inversions d'1,2 milions d'euros

Durant la sessió plenària que s'ha celebrat aquest matí, el govern municipal ha aprovat un nou pla d'inversions valorat en 1,2 milions d'euros. L'oposició, a excepció d'una regidora no adscrita, no hi ha donat suport.
ple

El nou pla d'inversions de Cambrils ja és una realitat. El ple ordinari de novembre ha servit per aprovar una injecció d'1,2 milions d'euros en forma de modificació de crèdit dels pressupostos municipals. La proposta ha vist la llum verda no abans sense un extens debat entre totes les formacions polítiques presents a la sala de plens. De fet, l'aprovació s'ha aconseguit gràcies als vots a favor de l'equip de govern i una regidora no adscrita. En contra hi han votat els regidors de Ciutadans, Partit Popular i Nou Moviment Ciutadà. Per la seva part, Assemblea de Cambrils i la resta de regidors no adscrits s'han abstingut.

Entre les partides, en destaquen tres: els 150.000 euros per començar a negociar la possible compra del celler de la cooperativa agrícola, els 150.0000 euros per desencallar el Teatre Auditori i els 30.000 euros per costejar despeses materials de Ràdio Cambrils. L'oposició ha criticat la manca de concreció a l'hora d'explicar cada partida.  

Aquesta ha estat la desena modificació de crèdit del pressupost que s'ha fet fins al moment. Un apunt que no ha agradat al conjunt de l'oposició. 

Més enllà d'aquesta qüestió, la tensió s'ha fet palesa en el moment de votar una moció presentada per l'Assemblea de Cambrils, que feia referència a la pobresa energètica. En aquest moment, ha estat quan unes famílies ocupes a Vilafortuny han manifestat el malestar envers les formacions que no han donat suport a les mesures que es volien aprovar. Finalment, han abandonat el ple sense la intervenció de la Policia Local i la moció ha estat rebutjada.