Back to top

Cambrils celebra la setena edició del seu triatló

La Platja de la Llosa de Cambrils ha estat escenari d'una de les competicions esportives amb més renom del territori. Una cursa que enguany ha aplegat a més de 800 esportistes.
Imatge de la sortida del Triatló de Cambrils 2019

El Triatló de Cambrils ja és un clàssic dins el calendari català de triatlons. Com el seu nom indica consisteix a recórrer tres etapes diferents: la primera, d'1 km i mig nedant, la segona, de 40 km amb bicicleta i l'última de 10 km corrent. La botzina ha sonat puntual a les vuit en punt del matí per anunciar l'inici del primer tram, el mar, el més costós i alhora el més atractiu. Nedar en aigües de la Costa Daurada és de fet el que més captiva als seus participants.

En aquesta setena edició els esportistes podien escollir entre tres modalitats diferents: l'Olímpica, l'Sprint o la Super Sprint. Tot i la diferència de quilòmetres entre les tres distàncies, totes elles requerien posar el cos al límit en cada tram de competició. Qui ho ha fet amb menys temps ha estat Isabel Gómez, que ha aconseguit avantatjar-se de les seves perseguidores en l'última etapa sobre l'asfalt. En categoria masculina, emoció fins al final. Àlex Llaveria s'ha emportat el primer premi amb un temps de 2 h i 3 minuts.