Back to top

El Cambrils Club Hoquei puja a Nacional Catalana

SILVIA ANDREO

El Cambrils Club Hoquei ha aconseguit l’ascens a Nacional Catalana. Després de la victòria per 4 a 2 davant l’Amposta aquest divendres, el conjunt d’Alfred Bagés s’ha proclamat campió de lliga i puja a la tercera categoria de l’hoquei estatal deu anys després.  

És l’alegria i l’emoció del Cambrils club hoquei que després de 10 anys a primera catalana ha aconseguit l’ascens a Nacional, la categoria de bronze de l’hoquei estatal. El conjunt entrenat per Alfred Bagés s’ha proclamat campió de lliga aquest divendres després de guanyar 4 a 2 l’Amposta en la penúltima jornada de campionat.

Quan Julio Fernández va agafar la presidència del club fa poc més d’un any es marcava l’objectiu de fer el salt a Nacional Catalana. Ara ja és una realitat. Tots insisteixen que l’èxit de la temporada és la unió de l’equip. na unió que els ha ajudat a superar les diverses dificultats amb les que s’han trobat, com lesions i baixes de jugadors importants.

Malgrat els imprevistos, el Cambrils ha aconseguit quallar una bona campanya amb un balanç de 22 Victòries, 4 derrotes i 3 empats, mantenint-se a la part alta, i encapçalant la classificació des de fa algunes jornades. A més, s’han convertit en l’equip més golejador de la lliga i el segon menys golejat. El proper cap des setmana disputaran l’últim partit de lliga contra el Castellar.
Els cambrilencs podran gaudir del matx sense cap pressió perquè ja tenen l’anhelat ascens a la butxaca.