Back to top

El Cambrils Club Hoquei es reforça per a preparar la temporada

SILVIA ANDREO

Aleix Cid, Marc Cadena i Iván Cotilla són les cares noves del Cambrils Club Hoquei per la nova temporada. El club ha presentat aquest dijous les incorporacions que reforçaran l’equip cambrilenc que competirà enguany a Nacional catalana. Aleix Cid és un davanter molt jove però amb molt gol.

Aquest jugador arriba procedent del Vendrell amb qui va arribar a debutar a l’Oklliga. Per la seva banda, el defensa Marc Cadena ve de l’Alpicat, té bona tècnica individual i l’equip cambrilenc guanyarà xut exterior amb ell. Per últim, el porter Iván Cotilla procedeix del juvenil del Cambrils i aquesta temporada a aconseguit fer-se un lloc al primer equip.

I aquestes tres incorporacions juntament amb la resta de l’equip entrenat per Alfred Bagés ja han començat a preparar el nou curs. Enguany els cambrilencs debuten a Primera Nacional i l’objectiu es mantindre’s a la categoria ja que la majoria de jugadors de la plantilla mai han competit en aquesta divisió. Una temporada que es presenta molt il·lusionant.

El Cambrils Club hoquei ha tornat a la feina per preparar el seu debut a primera catalana després de 10 anys. Ho farà amb un equip molt jove i inexpert a la categoria, ja que només un parell de jugadors han competit a Primera Nacional, però que té moltes ganes i il·lusió de fer-ho bé. L’entrenador del conjunt cambrilenc sap que la temporada no serà fàcil i per això l’objectiu principal que es marca és la permanència…I per aconseguir-la sap molt bé el que han de treballar.

El club ha fet dos fitxatges aquest curs, el defensa Marc Cadena i el davanter Aleix Cid a més, de pujar al primer equip el porter del juvenil, Iván Cotilla. Pel que fa a les baixes, no segueixen ni Victor Catalan ni Marcel Nolla ni tampoc Beto Casals, així que Alfred Bages tindrà a la seva disposició 9 jugadors i 2 porters però encara la plantilla no està tancada ja que podria arribar un darrer reforç.  L’equip va disputar el passat dissabte el primer partit amistós de la pretemporada amb una victòria contra el filial del Reus Deportiu.
Per davant encara té més 4 duels per preparar l’inici de lliga previst pel 20 de setembre a la pista del filial del Noia.