Back to top

Cambrils contractarà una empresa externa per implantar la RLT

Una empresa externa s'encarregarà d'implantar la Relació de Llocs de Treball de l'Ajuntament de Cambrils. Es tracta de la mesura que ha trobat el consistori cambrilenc per donar solució al retard d'aquesta organització de feina i no sobrecarregar als funcionaris de la casa.
RLT

Amb la voluntat de complir amb els acords arribats amb la plantilla municipal, l'Ajuntament de Cambrils contractarà properament una empresa per implantar definitivament la Relació de Llocs de Treball. Es tracta d'una companyia que assessorarà la casa de la vila per fer efectiva la RLT de la millor manera possible i evitar sobrecarregar de feina als treballadors de la casa. De tot plegat, les parts implicades n'han parlat en una reunió, tal com explica el regidor de Recursos Humans Alejandro García. 

El contracte per escollir l'empresa és de tipus menor i en aquest cas, han participat en el procés de selecció tres companyies diferents. Queda pendent que en breu es doni a conèixer l'empresa que s'encarregarà d'aquesta tasca.

La implantació de la coneguda com RLT és una reclamació que s'ha cronificat des dels sindicats i comitè d'empresa del consistori cambrilenc. De fet, a principi d'aquesta tardor els treballadors es van tornar a concentrar per enèsim cop per insistir pel compliment dels acords als quals van arribar amb el govern local. Des de l'Ajuntament, es busca posar fi a aquest problema que s'ha allargat amb el temps.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades