Back to top

Cambrils es converteix en capital nàutica durant quinze dies

ADRIÀ MORTE

Durant dos caps de setmana Cambrils ha acollit, per tercera edició consecutiva, la Setmana Catalana de la Vela. La competició esportiva ha situat al municipi costaner en la capital nàutica del litoral català. Un torneig que ha patit les conseqüències del fort vent d'aquest passat dissabte.

El Golf de Sant Jordi de Cambrils ha estat escenari de la Setmana Catalana de la Vela durant quinze dies. El municipi costaner s'ha convertit en la capital nàutica del litoral català amb una participació de gairebé 300 regatistes d'onze classes diferents de 24 clubs de tot Catalunya. Una competició que en el segon cap de setmana ha patit les conseqüències del mal temps.

La setmana catalana de la Vela ha estat el pretext perfecte per posar a prova una desena d'integrants del Club Nàutic Cambrils que acabarant formant un equip que participarà al Campionat del Món de Vela. La primera selecció de joves d'aquest equip estava formada per 25 regatistes, ara ja en són 10 i d'entre aquests 3 han participat en la regata frustada pel vent del dissabte 30 d'abril. Un projecte que s'engloba dins l'escola de mar de l'entitat marítima.

D'entre de la desena de joves regatistes del Club Nàutic Cambrils només uns privilegiats podran participar al campionat del món a les costes d'Andalusia. Una experiència que significarà un abans i un després en la vida esportiva d'aquests adolescents.