Back to top

Cambrils es convertirà en el nucli del ciclisme

Els amants de la bicicleta tenen una cita el cap de setmana del 2 al 4 de novembre. I és que Cambrils durà a terme la 'CambriBike', la primera gran trobada familiar per als incondicionals del món del ciclisme. La jornada comptarà amb activitats de tot tipus, des de cicling indoor, BTT i ciclisme de carretera. El Parc del Pinaret serà el punt central de totes aquestes propostes relacionades amb la bicicleta. Professionals nacionals de les diverses modalitats del ciclisme, com Melcior Mauri o Ignacio Ávila participaran a la trobada.
CambriBike arriba a Cambrils

Cambrils es convertirà en el nucli del ciclisme el cap de setmana del 2 al 4 de novembre. La CambriBike és la primera gran trobada familiar del món de la bicicleta que es realitza a la zona. Activitats com una pedalada popular, exhibicions de BMX , ciclisme de carretera o rutes de BTT són algunes de les propostes que l'Ajuntament de Cambrils ha organitzat juntament amb empreses del sector de la bicicleta.

 La intenció és reunir tot tipus de públic des dels més menuts fins als professionals del ciclisme.

"Hi ha moltes poblacions que fan sortides ciclistes però adreçades només al públic adult. Els acompanyants no poden fer gaire cosa. Per aquest motiu, vam pensar que era important poder oferir un cap de setmana dedicat al món de la bicicleta on tothom de la família trobés un espai per poder fer alguna activitat", explica la regidora de Turisme de Cambrils, Mercè Dalmau.

El ciclista Melcior Mauri apadrinarà l'esdeveniment i dirigirà la pedalada en pista coberta. Altres personalitats del món del ciclisme com Ignacio Ávila o Joan Font, tots dos medalla d'or als Campionats Paralímpics, participaran en aquesta gran trobada.

Els més menuts podran gaudir de competicions pensades expressament per ells i podran participar en un circuit d'educació vial. De la mateixa manera, la jornada convida a tothom a provar els diferents tipus de bicicletes, fins i tot les elèctriques.

El Parc del Pinaret serà el nucli de tot aquest conjunt d'activitats. La participació serà gratuïta tot i que algunes d'elles requereixen inscripció prèvia. Un cap de setmana que combinarà el món de la bicicleta amb sessions de música i degustacions gastronòmiques.

Paraules clau: