Back to top

Cambrils convoca una manifestació de rebuig a l'atemptat

La concentració, amb el lema 'Tots som Cambrils', sortirà del passeig de les Palmeres, a les 20:00 hores, i arribarà fins davant del Club Nàutic, el punt on va tenir lloc l'atemptat
Representants públics a la mesquita de Cambrils

L’Ajuntament de Cambrils ha convocat una manifestació de rebuig a l’atemptat i de suport a les víctimes per divendres a les 20 hores. La marxa solidària, sota el lema “Tots som Cambrils”, sortirà del passeig de les Palmeres i anirà fins davant del Club Nàutic, el punt on va tenir lloc l’atemptat la matinada de divendres i que s’ha convertit en un homenatge a les víctimes.

La manifestació vol demostrar que la societat catalana i els governs locals estan “fermament compromesos amb la defensa de la convivència, la pluralitat  i la democràcia” i que “cap acte de terror torçarà aquest compromís amb la pau i la llibertat”.

A més, des d’avui i fins divendres s’ha posat a disposició de tothom que ho desitgi un Llibre de Condolences a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Cambrils. L’horari per signar-lo és de dimarts a dijous de 8 a 14 hores i de 18 a 20 hores i el divendres de 8 a 14 hores.

Medalla d'honor a la Policia Local

D’altra banda, avui mateix, el Parlament de Catalunya ha decidit concedir la medalla d’honor d’aquest any a la Policia Local de Cambrils, així com al cos dels Mossos d’Esquadra, als serveis d’emergència i a la Guardia Urbana de Tarragona, en reconeixement al seu esforç i valentia. 

Paraules clau:

Notícies relacionades