Back to top

Cambrils corre per una causa solidària a la 1a Milla Urbana 

Cambrils ha acollit aquest cap de setmana la 1a Milla Urbana organitzada pe Club Monte Peñarubia. Aquesta entitat va néixer a Cambrils fa tan sols uns mesos com a filial d'un club de Lugo dedicat al running. Aquesta és el primer esdeveniment esportiu del col·lectiu on hi han participat prop de 200 esportistes de totes les edats.
sortida de la 1a Milla Urbana de Cambrils en categoria absolut femení

Tret d'inici de la Milla Urbana de Cambrils en categoria absolut masculí de running. A aquesta se li han sumat la sortida de l'absolut femení i les curses infantils en el primer esdeveniment esportiu d'aquest tipus al municipi. El Club Monte Peñarubia Costa Daurada ha organitzat aquesta primera milla, 1.609 metres que han transcorregut pel barri Molí de la Torre de Cambrils.

En aquesta primera edició hi han participat prop de 200 esportistes entre les diverses categories. La Milla Urbana també neix amb la voluntat de ser solidària. Enguany s'han recaptat fons per a l'Hospital Sant Joan de Déu i lluitar contra el càncer infantil.

El Club Monte Peñarubia Costa Daurada va néixer fa pocs mesos a Cambrils com a filial d'un club de running de Lugo i actualment té una cinquantena de socis al territori.

Notícies relacionades