Back to top

Cambrils demana la no aplicació de l'impost turístic

Així ho han acordat tots els grups municipals en un plenari, en què s'han sumat a la petició del sector turístic per fomentar al màxim les visites a la destinació.
Cambrils

L’Ajuntament de Cambrils s’ha sumat aquest dilluns, 25 de maig, a la demanda del sector empresarial de no aplicar l’impost d’estades turístiques per a l’exercici del 2020. Ho ha fet a través del plenari municipal, en què tots els grups municipals han estat d'acord en signar un manifest i enviar la sol·licitud a la Generalitat. 

D'aquesta manera, el consistori dona resposta a la petició formal del teixit empresarial turístic de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre representat per la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT).

ple cambrils

El manifest de suport a l’empresariat afirma que "l’aplicació d’aquest impost seria del tot contraproduent en un any en el qual s’han de donar les màximes facilitats als visitants que decideixin venir a la nostra destinació, i no gravar-los amb un impost que significaria un fre i un clar desavantatge competitiu amb altres destinacions turístiques de l’Estat".

Notícies relacionades