Back to top

Cambrils destinarà 3 milions d'euros a inversions

L'equip de govern de Cambrils ha presentat el primer Pla d'Inversions del mandat. Hi destinarà 3 milions d'euros a través d'una modificació de crèdit que s'aprovarà aquest divendres en el plenari. Entre les principals inversions, millores urbanístiques i l'adquisició d'una nau per ubicar la brigada municipal. Fet que pot obrir la porta a donar sortida a les reivindicacions de les entitats per tenir local propi. Des del consistori també han destacat l'aposta per l'smart city.
Cambrils destinarà 3 milions d'euros a inversions

L'ajuntament de Cambrils ha xifrat en 3 milions d'euros les inversions per aquest 2018. Segons l'alcaldessa Camí Mendoza, el pla prioritza les persones per la qual cosa en aquest àmbit hi destinaran més d'un milió d'euros. Entre les partides més significatives, des del consistori han remarcat els 1,7 milions d'euros per obres urbanístiques, entre les quals destaquen arranjaments de parcs infantils, camins, com el del cementiri- una obra que serà l'avantsala de l'actuació de l'avinguda de l'Esport-. D'altra banda, també s'invertiran 300.000 euros per adquirir una nau, on es traslladarà la brigada Municipal. D'aquesta manera, es deixarà lliure l'espai que actualment ocupen i, preveuen que el local ubicat a la plaça dels setges es pugui oferir més endavant a les entitats del municipi. "Històricament les entitats culturals i festives han reivindicat un espai i això serà el primer pas per donar-hi una sortida en un futur ", ha afirmat la batllessa. També s'invertiran 200.000 euros per seguir apostant per l'Smart City.

Tot plegat, segons l'alcaldessa es podran dur a terme perquè han de fet els deures."Gràcies a que tenim els comptes totalment sanejats hem estalviat i hem rebaixat una quantitat important dels interessos dels bancs, ara podem destinar-los a inversions importants pels municipis".

En la mateixa línia s'han manifestat les sòcies de govern. Mercè Dalmau, regidora de Turisme, ha afirmat que "les inversions donen resposta a les necessitats dels ciutadans que viuen a Cambrils tot l'any, però també promouen l'activitat econòmica". Pel que fa, a la regidora de Promoció Econòmica, Ana López, ha asseverat que " amb aquests pressupostos es dóna un impacte directe sobre les persones i en la millora de l'economia global del municipi". I un exemple són les següents partides. Es destinarà 139.000 euros a la remodelació de les llars d'infants i les escoles públiques, 332.000 euros en millores dels equipaments esportius, 184.000 a actuacions al Casal de la Gent Gran i més de 100.000 euros a la cartera de cultura per millores en el patrimoni gestionat pel Museu de Cambrils.

El Pla d'Inversió es materialitzarà amb una modificació de crèdit que tindrà el vist-i-plau en la sessió plenària d'aquest divendres.

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades