Back to top

Cambrils dibuixa les línies d'actuació del mandat

Mentre que Reus anuncia la posada en marxa d'un pla d'acció municipal, el govern de Cambrils, amb la feina feta, dibuixa ja les línies d'actuació del mandat i del futur a llarg termini. La reordenació de la Rambla Jaume I o l'elaboració d'un pla de millora de carrers són dues de les iniciatives que es volen iniciar properament.
PAM

El govern cambrilenc posa sobre la taula el Pla d'Acció Municipal amb propostes clares. Dividit en quatre eixos estratègics, el PAM s'ha presentat amb un reguitzell de propostes que caldrà finançar properament amb l'elaboració d'un pressupost municipal. Entre les iniciatives a tenir en compte, el govern a tres ha proposat una reordenació de la Rambla Jaume I i el carrer Pau Casals, per dinamitzar-lo comercialment. En aquesta mateixa línia, s'ha parlat d'un futur pla de millora de carrers que hauria de fer un rentat de cara al municipi.

No són les úniques prioritats que s'ha exigit el govern entrant, després de tres mesos de la seva constitució. El desencallament del Teatre Auditori, el plantejament d'un projecte integral del Mercat municipal o la declaració de guerra contra l'incivisme són altres de les banderes que onejaran al municipi en els propers quatre anys. Tot i això, des del consistori asseguren que el document representa un full de ruta no només per aquest mandat, sinó també per dibuixar el Cambrils del futur.

Tot plegat però, és una declaració d'intencions del nou govern que caldrà que trobi suport econòmic en el pressupost municipal. El PAM serà aprovat properament per la junta de govern i actualment s'ha començat a treballar en els futurs comptes locals. Des de l'Ajuntament han preferit no mullar-se a l'hora de prioritzar un projecte o altre fins que no es tinguin els diners necessaris per dur-los a terme.