Back to top

Cambrils dinamitza una ruta infantil pels magatzems de Nadal

Cambrils ha realitzat durant tot aquest dissabte una ruta nadalenca pels infants. En aquest, han pogut conèixer de primera mà el procés de producció dels regals i les joguines que tots ells rebran en aquests dies festius tan senyalats.
Sala de les cartes de la ruta infantil de Cambrils

Són els Matatàs, així s'anomenen els treballadors del Nadal que no descansen ni un moment durant aquestes dates per poder entregar a temps tots els regals als més petits. Entre la plaça del pòsit, la plaça de l'Església de Sant Pere i el centre les Basses de Cambrils, s'hi ha organitzat aquest dissabte el recorregut pels magatzems d'aquests personatges nadalencs. Alguns dels participants no sortien expressament a fer la ruta, però se l'han trobat mentre feien un volt pels carrers de la ciutat. 

En una recepció molt atractiva pels infants ha començat la ruta. Tot seguit, la sala de les cartes ha rebut els missatges que arribaran als tions, reis i pares Noels del territori abans que s'acosti el gran dia. Per acabar, han conegut la sala dels regals, on han comprovat que tots els somnis estiguin ben organitzats i embolicats per arribar als seus destinataris al llarg d'aquestes festes.

Màquina del carbó de Cambrils

I per aquells que no s'hagin portat del tot bé, a l'última parada els més petits han posat en funcionament la màquina del carbó.

Paraules clau:

Notícies relacionades