Back to top

Cambrils dóna prioritat als vianants en dos punts de la zona del port

Són nombrosos els municipis que ja han aplicat mesures per donar prioritat als vianants i recentment Cambrils ha posat a la pràctica aquesta iniciativa a la plaça Aragó i al carrer Pau Casals.

Mantenir les distàncies entre la població és una de les mesures més repetides últimament per les autoritats sanitàries, juntament amb l'ús de les mascaretes i el rentat sovint de mans. Per facilitar la primera recomanació, Cambrils ha començat a prioritzar l'espai públic per als vianants. De moment, en dos punts de la zona de la platja, la plaça Aragó i al carrer Pau Casals. La Unió de Botiguers ho celebra, donat que és una de les reclamacions històriques de l'entitat. Asseguren que és una mesura que pot incrementar el trànsit de clients i per això, demanen que no sigui puntual.

La zona de pacificació viària s'ha posat en marxa aquesta setmana, fet que ha provocat la pèrdua de llocs d'aparcament, amb la voluntat d'ampliar l'espai destinat als vianants. Tot plegat, s'inclou en el protocol anticovid que s'ha redactat des del consistori cambrilenc.

Paraules clau:

Notícies relacionades