Back to top

Cambrils engega la Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic

El certamen arriba a la seva 4a edició amb la incertesa del moment però amb l'esperança d'assolir una bona participació. Els premis, de 6 MIL i de MIL euros s'atorgaran a les millors obres d'expressió artística dels aliments.

Cada dos anys, l'ajuntament de Cambrils organitza la Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic, una mostra que apropa l'expressió artística dels aliments i la cuina en els seus múltiples formats. La convocatòria per presentar les sol·licituds per formar part de la quarta edició de la Biennal finalitzarà el 15 de setembre.

Les obres seleccionades per participar en el certamen s'exposaran al municipi entre el 29 de novembre de 2020 i el 31 de gener de 2021. El projecte guanyador rebrà un premi de 6.000 euros, mentre que també s'atorgarà un accèssit amb un valor de 1.000 euros.

Una tardor plena de cultura a Cambrils

A banda de la Biennal d'Art Gastronòmic, també s'han convocat els Premis Vila de Cambrils de poesia, narrativa, pintura i fotografia, mentre que els Concerts a la Cripta s'han posposat fins a la tardor. Malgrat la desacceleració inicial provocada pel coronavirus i la cancel•lació del Festival Internacional de Música, l'ajuntament ha programat exposicions, concerts itinerants i obres de teatre al carrer al llarg de l'estiu per tal de revifar la cultura i promoure el turisme local.

Paraules clau:

Notícies relacionades