Back to top

Cambrils, guardonada en la 28a Nit del Turisme

La Tarraco Arena Plaça va ser l'escenari d'una nova edició en què es va reivindicar la qualitat, la innovació i l'especialització del sector.
Cambrils, guardonada en la 28a Nit del Turisme

Un any més, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha organitzat la Nit del Turisme. Un esdeveniment en què s'aplega el conjunt del sector turístic de la Costa Daurada i de les Terres de l'Ebre per tal de donar un reconeixement especial a un dels sectors més importants del territori. Una 28a edició en què s'ha destacat la importància de la qualitat, la innovació i l'especialització de l'àmbit turístic.

En aquest sentit, el Patronat de Turisme de Cambrils ha estat guardonat amb el Premi Jordi Cartanyà per la campanya de màrqueting 'Envia una postal i comparteix Cambrils amb els teus'. Un premi que també s'ha endut l'Ajuntament de Figuerola del Camp per la ruta literària 'Postals poètiques de Figuerola del Camp'. Finalment, el premi Costa Daurada s'ha lliurat a la companyia aèria britànica Jet2.com per la seva trajectòria a la demarcació, i en especial a l'Aeroport de Reus.

Paraules clau: