Back to top

Cambrils inicia les rebaixes d'estiu amb poca força

La primera jornada de rebaixes, a Cambrils, es va caracteritzar per una baixa afluència de clients. El retard del bon temps ha fet que l’estoc de temporada sigui protagonista als aparadors que presenten ja descomptes del 20 i el 30%. Els comerciants de la població costanera esperen que el ritme augmenti durant els pròxims dies i que les ofertes es mantinguin fins a finals d’agost.

Aquesta era la imatge que presentaven els carrers de Cambrils aquest dilluns 1 de juliol, primera jornada de les rebaixes. Poca afluència de clients però amb els aparadors plens d’estoc de temporada. El motiu: l’arribada amb retard del bon temps que ha mantingut intactes la roba i el calçat d’estiu a les botigues. Tot i que el inici ha estat fluix, els comerciants creuen que el ritme de vendes augmentarà durant els pròxims dies.

Les rebaixes han començat amb descomptes del 20 i el 30% i podrien arribar fins al 70% respecte el preu real. Pel que fa a la durada, esperen mantenir les ofertes fins a finals del mes d’agost.

D’altra banda, els primers curiosos que s’han acostat a l’àrea comercial de Cambrils explicaven que cal espavilar-se per trobar el què un vol. A més, deien que amb la crisi val la pena omplir l’armari durant aquests períodes d’oportunitats.

Segons un estudi de la Federació d'Usuaris i Consumidors Independents, els consumidors catalans es gastaran una mitjana de 85 euros durant les rebaixes d’estiu del 2013.