Back to top

Cambrils mantindrà tots els grups d’alumnes a les seves escoles el curs 2014-2015

Ensenyament mantindrà tots els grups de les Escoles de Cambrils per al curs 2014-2015. Així ho ha assegurat la directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona, Àngels González. Una notícia que s’ha conegut en motiu de la Taula Mixta d’Ensenyament entre la Generalitat i l’Ajuntament, que ha tingut lloc aquest matí. Malgrat que a Cambrils no es tancaran grups, ja s’ha avançat que altres municipis de la demarcació no tindran tanta sort. 

Cambrils mantindrà tots els grups d’alumnes a les seves escoles el curs 2014-2015. I és que segons els Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona, la natalitat al municipi es manté, el que permetrà no haver de tancar cap de les línies d’alumnes. Des d’Ensenyament però, asseguren, que tots els municipis no tindran la mateixa sort, i alguns veuran reduïts els grups d’alumnes. 

Pel que fa a l’abandonament escolar, des d’Ensenyament han valorat molt positivament les dades a Cambrils, que es mouen al voltant de l’1%. 

El proper mes d’abril tindrà lloc la segona taula mixta d’ensenyament de Cambrils, amb l’objectiu de confirmar aquestes previsions, un cop es tinguin les dades de preinscripcions.