Back to top

Cambrils més a prop de l'art urbà i el grafiti

L'art al carrer s'instaura a Cambrils de la mà de la segona edició de la Galeria Urbana. Més d'una vintena d'artistes de la província han pintat les seves obres de temàtica lliure en diversos murs i parets del municipi. Una aposta del consistori cambrilenc per reivindicar l'art del grafiti i facilitar l'expressió artística d'aquests joves.
Galeria urbana

Cambrils s'omple de color i grafitis. El municipi ha encetat la segona edició de la Galeria Urbana amb una tretzena d'obres situades en diferents murs i parets. Vint-i-un joves de la província de Tarragona són els autors d'aquests grafitis de temàtica lliure que des de la setmana passada, decoren els carrers cambrilencs. Des de la seva primera edició, al 2016, no s'havia repetit. La Galeria Urbana vol apropar l'art urbà i la seva expressió a tota la ciutadania.

La iniciativa també ha generat que el consistori aposti per l'art urbà, més enllà del Galeria Urbana. Per això, Cambrils ja compta amb diverses zones on els artistes poden pintar lliurement, sense risc de ser sancionats. Actualment, s'estan buscant més zones per poder legalitzar-les.

Les parets legalitzades es poden trobar dins el projecte Wonderwall, a la web de l'Ajuntament. D'altra banda, les obres exposades del Galeria Urbana tenen un codi QR amb tota la informació de l'artista i la seva obra.