Back to top

Cambrils es mobilitza pel petit Adrià, que pateix leucèmia

Tot i estar en temps de pandèmia, els hospitals continuen fent intervencions quirúrgiques i tractaments que requereixen de donacions de sang, o fins i tot, de donants de medul·la òssia.
ivan

Familiars i amics del petit Adrià, malalt de leucèmia, han organitzat, juntament amb el Banc de Sang i Teixits, una campanya de donacions de sang que tindrà lloc del 28 al 30 d’abril, al pavelló municipal de Cambrils.

Donada la situació d’emergència sanitària, les donacions seguiran unes mesures especials. Una d'elles és que, qui vulgui participar, s'haurà d'inscriure prèviament en aquest web, per reservar hora i evitar, així, aglomeracions.

També s'aconsella porta omplert el formulari previ a la donació de sang. Aquest es pot descarregar aquí.

mesures donacions de sang 

L'Adrià està a l'espera d'una medul·la òssia

La campanya també busca captar nous donants de medul·la òssia per a pacients com l’Adrià, que requereixen d’un trasplantament. Ell mateix, que està a punt de fer sis anys, ha participat en la difusió de la campanya.

El donant ideal és un home jove, de menys de 40 anys. Per fer-se donant de medul·la òssia cal registrar-se en un banc de dades a nivell mundial.

En aquests moments els metges estan buscant, entre els 32 milions de persones registrades, un donant compatible per a l’Adrià.

c ampanya

Notícies relacionades