Back to top

Cambrils no es mulla davant la sentència del procés

L'Ajuntament de Cambrils ha celebrat aquest dijous al migdia un ple extraordinari i urgent, per debatre, entre altres coses, la sentència del Tribunal Suprem. Això sí, ho han fet utilitzant una fórmula que evita posicionar-se a favor o en contra. Abans d'exposar la moció, però, els regidors a l'oposició han decidit abandonar la sala de plens.
L'alcaldessa de Cambrils durant un ple de l'Ajuntament.

El govern de Cambrils no es mulla davant la sentència del Tribunal Suprem. Així s'ha evidenciat aquest dijous al migdia en el marc d'un ple extraordinari i urgent en què es pretenia, entre altres coses, debatre sobre la resolució d'una sentència que ha mobilitzat tot un país. I és que l'escrit presentat per l'equip de govern no exposa explícitament si estan d'acord o no amb la sentència.

Tres punts de la moció que no tenen res a veure amb els exposats en l'escrit facilitat per l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis (ACM), en què feien evident el seu rebuig a la sentència i exigien l'amnistia dels presos polítics.

En aquest sentit, els partits a l'oposició han criticat que s'hagi incorporat aquesta moció a un plenari que tenia com a objectiu principal aprovar l'agrupació de préstecs formalitzats per l'Ajuntament de Cambrils amb el Fons de Finançament a Entitats Locals.

L'oposició abandona la sala de plens

Abans d'exposar el punt de l'ordre del dia referent a la sentència del procés, els tres partits a l'oposició s'han aixecat de les seves cadires i han abandonat la sala de plens de l'Ajuntament de Cambrils. 

Paraules clau: