Back to top

Cambrils es prepara per a dues cites importants de ciclisme

El IV Campus Melcior Mauri de ciclisme tindrà lloc del 15 al 18 de març mentre que la V edició de la Gran Fondo Cambrils Park Costa Daurada entre el 14 i el 15 d'abril. El recinte Cambrils Park Sport Village serà el punt neuràlgic d'aquests dos esdeveniments esportius.
gran fondo presentació

Els apassionats del ciclisme ja poden marcar en vermell dues cites importants al calendari. Cambrils serà escenari, una vegada més, de dos esdeveniments esportius relacionats amb aquest esport. Del 15 al 18 de març tindrà lloc la IV edició del Campus Melcior Mauri mentre que del 14 al 15 d'abril es portarà a terme la V edició de la marxa cicloturista Gran Fondo Cambrils Park Costa Daurada.

El director de Cycling Costa Daurada, Jaume Rué, ha indicat que tant el Campus com la Gran Fondo tenen una clara voluntat de promocionar el territori i contribueix a què es pugui conèixer l'entorn: "El Priorat és la comarca estrella. Pràcticament totes les rutes que realitzem passen per allà. Compta amb més de 500 km quadrats de rutes que passen per 23 municipis en què només viuen 9000 habitants". 

El Campus compta amb la direcció tècnica de Melcior Mauri i va dirigit a ciclistes aficionats que vulguin compartir i gaudir de quatre dies de ciclisme en estat pur amb els exprofessionals més destacats. Enguany, el ciclista ex professional convidat serà Abraham Olano, qui compta amb un ampli palmarès amb destacats triomfs en modalitat de contrarellotge. L'esportista participarà activament al campus, tant a les tres sortides en bicicleta organitzades per grups i nivells, com a les xerrades tècniques i conferències que es desenvoluparan a les tardes.

La Gran Fondo és una marxa cicloturista amb més de 2.500 participants que s'organitza juntament amb Cambrils Park Sport Village, centre neuràlgic de l'esdeveniment, i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament i el Patronat de Turisme de Cambrils. Tal com ha explicat el director de Cycling Costa Daurada, “hem anat creixent en participants fins a arribar als 2.500, xifra en què hem decidit parar per una qüestió de sostenibilitat. Apostem per la qualitat front la quantitat, i volem que els nostres participants gaudeixin al màxim de tot el cap de setmana”.