Back to top

Cambrils reforça els valors positius que ha de tenir una relació de parella

La programació d'activitats es porta a terme cada any al voltant del Dia Internacional per a l'eradicació de la violència contra les Dones.
Cambrils reforça els valors positius que ha de tenir una relació de parella

Les Jornades per als Bons Tractes de Cambrils, que se celebraran del 10 al 30 de novembre, se centraran aquest 2017 amb els valors positius que ha de tenir una relació de parella saludable. D'aquesta manera, el Consell Municipal de Dones i l’Àrea de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Cambrils han volgut donar un gir al missatge i la imatge habitual de les campanyes contra la violència masclista per reforçar valors com la igualtat, la confiança, el respecte o la llibertat individual.  

El regidor Josep Maria Vallès ha recordat que el govern no només té una voluntat política sinó també l'obligació de treballar per fomentar i garantir la igualtat. En aquest sentit, ha destacat la importància d'impulsar campanyes preventives per sensibilitzar la població sobre la magnitud i la gravetat d'aquesta xacra social. "L’objectiu és dotar d'eines a la ciutadania per tal de construir-nos i relacionar-nos únicament des dels bons tractes", ha conclòs el regidor.

El programa està integrat per una amplia diversitat d'actes transversals amb formats diferents i adreçats a diversos públics que volen remarcar tots els atributs positius que comporta la igualtat entre dones i homes, en la conformació de les persones com a éssers complerts i independents a títol personal, i com  éssers respectuosos i igualitaris des del primer moment en que iniciem una relació, i per tant, un projecte de parella.

Els actes programats en aquesta campanya incideixen en els valors i actituds saludables que han de conformar-nos com a persones individuals i en la nostra relació de parella, facilitant informació que ens permet validar si ens trobem en una  relació saludable o tòxica. "Relacionar-nos des de la igualtat en una relació de parella és prevenir la violència, perquè aquesta no hi té cabuda", ha afirmat la tècnica d'Igualtat.