Back to top

Cambrils remodelarà diverses vies importants

S'ha adjudicat la redacció dels dos projectes per renovar l'Avinguda de la Diputació, la Rambla Regueral i el carrer d'Orquídies per tal de reordenar el trànsit

El Departament d'Obra Pública de l'Ajuntament de Cambrils ha adjudicat la redacció del projecte executiu d'obres de la Rambla del Regueral i la vorera nord de l'Avinguda Diputació (des del Pi Rodó a la Rambla Jaume I), així com el projecte d'urbanització del carrer Orquídies.

La Rambla del Regueral i l'avinguda Diputació

El projecte de l'avinguda Diputació i la Rambla del Regueral consisteix en renovar tots els elements urbans, soterrar els serveis que actualment discorren aeris i renovar tots els que estiguin en mal estat. Amb aquesta actuació es reordenarà l'aparcament en línia existent per poder ampliar la vorera nord per tal de donar resposta a la forta demanada comercial de la zona i la gran afluència turística.

Rambla Regueral

A més, es renovaran els paviments de la vorera i de la franja d'aparcament, els elements de mobiliari urbà, l'enllumenat públic, l'arbrat, seguint criteris de sostenibilitat.

El carrer d'Orquídies

El projecte d'urbanització del carrer Orquídies inclou la renovació de paviments i voreres d'aquesta via utilitzada pel veïnat de la Llosa, però que també connecta els barris de Ponent. L'objectiu és aprofitar l'arranjament del paviment en mal estat per recuperar espai per vianants i ciclistes i convertir el tram més estret en un carril d'una direcció única per millorar la seguretat.

carrer orquídies

 

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades