Back to top

Cambrils reparteix les regidories, però no els regidors

A Cambrils, els partits que governaran ja saben les regidories de les quals s'ocuparan el proper mandat. Malgrat que encara no tenen definit el regidor o regidora que s'ocuparà de cada àrea, insisteixen en què es tracta d'un pacte sòlid i amb una línia de govern compartida. Pel que fa al panorama polític territorial, afirmen que la seva unió és forta i que no han hagut de dependre de directrius nacionals.
regidories

Un dels pactes més matiners del territori, el de Cambrils, ja sap com es repartiran les regidories. Respecte el passat mandat, existeixen canvis puntuals. Així, Nou Moviment Ciutadà, nova peça política a l'equip de govern, s'encarregarà de Promoció Econòmica, Urbanisme i Obra Pública i Joventut i Esports. Per la seva part, Esquerra manté Hisenda, Educació i Polítiques d'Ocupació, Govern Obert i Atenció Ciutadana i incorpora Cultura i Benestar Social, mentre que Junts per Cambrils conserva Turisme i Serveis Generals i Medi Ambient, i com a novetat, incorpora Protecció Ciutadana. Ara bé, el que encara no està tancat és saber quin regidor o regidora s'encarregarà de cada àrea. Pel que fa al pacte de mandat, des del govern apunten que ja tenen les línies generals però que podria endarrerir-se una mica més del previst. 

El panorama polític del territori no ha esquitxat a Cambrils, que a diferència de Reus, que ara depèn del govern de Barcelona per pactar, s'ha estalviat les directrius superiors del partit. Demà, a les dotze, tots els càrrecs electes passaran a ser nomenats de forma oficial regidors i quedarà per definir qui fa què durant el proper mandat.