Back to top

Cambrils revisarà el Pla de Dinamització del teixit associatiu

Cambrils engega la revisió de l'actual Pla de Dinamització del teixit associatiu per estudiar si continua sent vàlid. L'objectiu és actualitzar les necessitats de les entitats i implementar noves línies d'actuacions per enfortir la xarxa associativa. Des de la regidoria de Participació Ciutadana apunten que el document podria estar enllestit a començaments de l'estiu.
Cambrils revisarà el pla de Dinamització del teixit associatiu

"Tenim un doble objectiu; verificar tot el que s'està fent -com continua la Mostra d'Entitats de Cambrils, la formació i el punt del voluntariat- i, a partir d'aquí recollir noves línies i formular-les de nou si cal", ha afirmat la consultora de Causes, Irene Borràs, en la presentació aquest dijous del nou Pla de Dinamització del teixit associatiu de Cambrils. De fet, es vol sistematitzar la recollida d'informació de les entitats i "actualitzar les seves necessitats, expectatives i inquietuds".

Des de l'ajuntament expliquen que l'aposta per fomentar el teixit associatiu ve de lluny i ho exemplifiquen amb diverses actuacions com que s'ofereix assessorament a les entitats des de fa 13 anys, que els centres cívics treballen en xarxa des del 2009 o bé que el punt d'informació i el banc del temps funciona des de fa 3 anys.

"Les entitats necessiten enfortir-se i ampliar la seva base. Tot això els hi costa molt, igual que la comunicació cap a la ciutadania", ha asseverat la regidora de Participació Ciutadana, Ana López, en referència a les possibles noves línies d'actuació - ús de les xarxes socials- que s'hauran d'implementar un cop es redacti el document.

Per tot plegat, tenen previst mantenir les reunions ja previstes a nivell dels consells sectorials per tractar-ho i, també es reuniran de forma individualitzada amb la resta. Segons els responsables el Pla de Dinamització podria està enllestit a principis d'estiu per arribar a l'onzena Mostra d'Entitats de Cambrils amb els deures fets.

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades