Back to top

Cambrils reviu l'estiu de fa tres segles

Cambrils presenta una nova visita teatralitzada per acostar el barri antic als turistes. El Patronat de Turisme i ANS Educació han organitzat 'El misteri de la vila de Cambrils', un recorregut que retorna a l'estiu del segle XVIII per trobar la cura d'una greu malaltia.
Visites teatralitzades barri antic Cambrils

Una vila marinera que convivia amb la guerra i les malalties. Aquesta era la situació de Cambrils en ple segle XVIII, una època en que el poble es coneixia per estar una zona de pas, on es creuaven camins i tota mena de viatgers. Aquest també és el context de 'El Misteri de la vila de Cambrils', una nova visita teatralitzada que recorre el casc antic de la vila. Tal com afirma el cofundador d'ANS Educació, Joan Velasco, "aquesta és una ruta lleugera feta per a públic turista familiar, perquè s'interessin per la vila de Cambrils i descobreixin els seus racons".

ANS Educació i l'Ajuntament de Cambrils han tirat endavant aquesta nova proposta que té com a fil conductor un altre conegut de l'època: les epidèmies. Un metge de l'època i un guia posaran en context els assistents per tal de trobar una cura per la malaltia. Les visites es faran cada dilluns de juliol i agost a la plaça del Setge com a punt de partida. Passarà per punts emblemàtics del barri antic com: el portal de la Muralla, la torre del Llimós, la plaça de l'Església, la plaça de la Vila o la torre del Bou. A les 6 de la tarda es farà el recorregut en català, i a les 7, en castellà. El preu és de 3 euros, i la reserva i recollida d'entrades s'ha de fer al Patronat de Turisme de Cambrils.