Back to top

Cambrils, seu del fòrum del programa Escoles Verdes

Cambrils ha acollit aquest matí a més d'un centenar de mestres i alumnes en motiu del fòrum del programa escoles verdes. La trobada ha comptat amb 23 centres de primària de les comarques del Baix Camp, Tarragonès i Alt Camp. L'objectiu és compartir experiències i propostes per millorar la sostenibilitat a les escoles.
Fòrum programa Escoles Verdes

23 centres educatius procedents del Baix Camp, Tarragonès i Alt Camp s'han desplaçat fins a Cambrils per assistir al Fòrum del Programa Escoles Verdes. Totes elles, reconegudes pel Departament d'Educació com a escoles que vetllen per la sostenibilitat, han participat a la trobada anual que per primer cop, s'ha celebrat al municipi cambrilenc.

"Cambrils disposa d'una gran quantitat d'escoles verdes. Concretament, més del 50% ja que quatre dels set centres educatius tenen el segell d'escola verda", explica el regidor d'Ensenyament de Cambrils, Alejandro García.

El fòrum vol ser un punt de reunió on totes aquestes escoles comparteixin experiències i propostes sobre com tenir cura del medi ambient. Professors i alumnes s'han dividit per mostrar els seus projectes i reflexionar sobre les accions que cada centre realitza.

La jornada seguirà aquesta tarda a la platja on els diferents centres educatius recolliran microplàstics de la sorra i posaran en relleu els problemes que aquest material causa a la vida marina.