Back to top

Cambrils, seu del millor futbol català

La població costanera aposta cada any per fomentar el turisme a través de l'esport. Un exemple n'és el campionat estatal de seleccions de futbol Sub 16 i Sub 18.
Imatge del Nou Camp Municipal de Cambrils

La Real Federación Española de Futbol ha escollit Cambrils per acollir la segona fase del campionat estatal de seleccions de futbol Sub 16 i Sub 18. Una decisió que corrobora que la vila costanera és un atractiu tant a l'estiu com en ple hivern.

El municipi ha sabut captar el turisme a través de l'esport, oferint unes instal·lacions de primer nivell que complementen molt bé amb el clima mediterrani que tant caracteritza aquesta població. Joan Soteras, president de la Federació Catalana de Futbol està d'acord amb aquest concepte:

"La demarcació de Tarragona té tots els additius per ser territori de bons futbolistes: bon clima, bones instal·lacions i gent que estima aquest esport".

Durant tot el cap de setmana més de 160 esportistes han demostrat el seu talent sobre la gespa del Nou Camp Municipal. No només s'hi ha pogut veure el millor futbol estatal, sinó que l'estada dels esportistes de primer nivell ha beneficiat les entitats que hi militen regularment. Ho explica Javier Ferrer, president del Cambrils Unió

"S'ha arreglat la zona VIP, s'ha condicionat el pàrquing i s'han cosit les xarxes. Millores que ja tindrem per nosaltres".

Els millors esportistes internacionals de categories bases es reuneixen també a Cambrils de la mà del Mundialito. Els organitzadors van quedar tan satisfets de la Costa Daurada que s'hi quedaran fins a quatre anys més.