Back to top

Cambrils, seu de la 5a Nit del Comerç

Cambrils acollirà el proper 26 d'octubre la cinquena Nit del Comerç del Camp de Tarragona. L'esdeveniment se celebrarà al Resort Estival El Dorado on les diferents associacions comercials del territori premiaran els comerços o professionals del seu àmbit d'actuació.
5a Nit del Comerç

Diverses associacions de botiguers i comerciants del Camp de Tarragona es concentraran a Cambrils el 26 d'octubre amb motiu de la cinquena Nit del Comerç. Un esdeveniment anual que vol dinamitzar i promocionar el comerç del territori en el qual assisteixen unes dues-centes persones. Cambrils agafa el relleu d'aquesta cinquena edició i s'uneix amb la CECOSECT per organitzar una Nit del Comerç que es celebrarà al Resort Estival El Dorado.

En aquest acte, cadascuna de les associacions de botiguers o comerciants del Camp de Tarragona, adherides a la CECOSECT, premiaran a un establiment del seu àmbit territorial. La Confederació, per la seva banda, entregarà un guardó dins la categoria Premis Rafael Tatay, en reconeixement a aquella persona, entitat o institució que, de forma especial, hagi col·laborat amb el comerç i en el seu teixit associatiu.

Des del consistori cambrilenc, agraeixen i se senten satisfets d'acollir aquest acte tan emblemàtic dins del món comercial que tal com expliquen, servirà per dinamitzar i potenciar el comerç de la zona.