Back to top

Cambrils es suma a la campanya pel reciclatge

Un 75% dels metalls produïts per la humanitat encara segueixen en ús gràcies al reciclatge. És per això que a Cambrils s'ha iniciat el programa europeu "Cada Lata Cuenta". La campanya "Fes circular la teva llauna al groc" és un projecte que busca sensibilitzar la població anant a les platges recollint envasos i llaunes i educar sobre la importància del reciclatge.
dinamitzadores passejant per la platja

Conscienciar-nos de la importància de reciclar no és feina fàcil, i encara avui en dia ens queda molt recorregut per fer. Per això, un programa Europeu d'educació ambiental anomenat "Cada Lata Cuenta" s'encarrega de freqüentar esdeveniments d'oci per recordar a les persones la importància de reciclar les llaunes que consumeixen. Aquest cop, però, ha tocat el litoral cambrilenc. Les dinamitzadores, amb la seva motxilla recol·lectora de llaunes, han començat per la platja de la llosa i s'han passejat per la vora del mar buscant persones a les que explicar el projecte.

A peu de platja, la iniciativa ha despertat curiositat. Els banyistes reconeixen que cal posar-se les piles en aquesta qüestió ecològica i apostar per la cura dels nostres mars i oceans

La campanya "Fes circular la teva llauna al groc" va començar a Tenerife el mes passat i recorrerà altres platges del litoral català. A part de Cambrils, també passarà per Malgrat de Mar, Mont-roig del Camp, Mataró, Calonge i Lloret de Mar.