Back to top

Cambrils tornarà a córrer per defensar la igualtat de gènere

Cambrils celebrarà per tercer cop consecutiu, les jornades per als bons tractes. Entre les activitats més destacades, s'hi troba la Cursa de les Dones, que espera reunir a 400 corredores. Per ara, ja compten amb 150 inscripcions.
cartell

Sensibilitzar envers la xacra que representa la violència de gènere. Amb aquesta premisa, l'Ajuntament de Cambrils torna a celebrar les Jornades per als bons tractes.

Es tracta de la tercera edició d'aquestes jornades, que busquen conscienciar al conjunt de la societat. Més enllà de tallers i xerrades, s'ha tornat a organitzar la Cursa de les Dones, que tindrà lloc el 24 de novembre. La voluntat dels organitzadors és la d'arribar a la xifra de participació de l'any passat, quan es van repartir 400 samarretes. Per ara, ja compten amb 150 inscripcions. El caràcter solidari tornarà a ser present en aquesta edició:

Com a novetat, en aquesta cursa hi té un paper important el teixit empresarial cambrilenc, que per primer cop, participarà en una sèrie de recompenses per als participants. A més, durant aquesta jornada prèvia al dia contra la violència envers les dones també s'han plantejat altres iniciatives, com una caminada familiar i sessions de zumba.