Back to top

Cambrils viu un Sant Jordi alternatiu

Durant la diada es podrà veure l'obra de teatre virtual 'El viatge de l'elefanta Sara' a través de YouTube i l'espectacle itinerant de titelles gegants a les 20h al Port

Arriba el Sant Jordi d'estiu a Cambrils sense paradetes ni aglomeracions. I és que a causa de la Covid-19 i la dificultat que suposa mantenir les mesures de seguretat, la Unió de Botiguers del municipi va decidir no celebrar la diada com es fa sempre. 

Durant la diada, Cambrils comptarà amb un espectacle itinerant i una obra de teatre virtual

Un espectacle itinerant i una obra de teatre virtual són les activitats que proposa Cambrils per gaudir d'un 23 de juliol amb la cultura com a protagonista. La companyia de teatre de carrer Actua produccions porta als carrers de Cambrils el seu espectacle de titelles gegants. Amb quatre metres d'alçada i extremitats mòbils, les titelles han ocupat els carrers de la vila al migdia i ho tornaran a fer a les vuit del vespre al port.

L'altra proposta és l'obra de teatre virtual 'El viatge de l'elefanta Sara' de la companyia Lady Albergínia i el Senyor Patata Produccions, que es podrà veure durant tot el dia a través de YouTube. Aquests espectacles vesteixen un Sant Jordi d'estiu que s'ha hagut de celebrar amb precaucions, però mantenint l'esperit cultural de la diada.

Paraules clau:

Notícies relacionades