Back to top

Cambrils viurà un Ball de 'Vileros i Mariners' de pel•lícula

Des del la Nit d'Artistes de Cambrils han impulsat el rodatge d'un migmetratge que s'estrenarà el 8 de setembre i per tal de substituir la seva actuació a la Festa Major de la Mare de Déu del Camí.

El Ball de 'Vileros i Mariners' de Cambrils enguany es representarà en un format atípic. L'actuació, que es du a terme des del 2018 per la Nit d'Artistes de Cambrils, no es podrà celebrar a la plaça donat que les mesures de seguretat establertes per la covid-19 en fa inviable la seva representació. És per això que des del col·lectiu han tirat endavant el rodatge d'un migmetratge per oferir els textos i versos que tant els caracteritza en el marc de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí.

'Vileros i Mariners' també es confinen

El film comença amb un estat d'alarma obliga a confinar a tota la ciutadania de Cambrils, inclosos 4 matrimonis de 'Vileros i Mariners' que viuran aquesta situació de diversa manera.

rodatge del ball de 'Vileros i Mariners' de Cambrils

Pere Martí, president de la Nit d'Artistes ha explicat que "també han incorporat alguns personatges nous, com persones de l'equip i algun col·laborador que no forma part del col·lectiu però que hem engrescat per fer un "cameo".

El film s'estrenarà el proper 8 de setembre al Parc del Pinaret i es duran a diferents projeccions amb aforament limitat i seguint les mesures de distanciament establertes. Per poder assistir a l'acte s'haurà de demanar cita prèvia al Patronat de Turisme i a la Torre del Llimó.

Paraules clau:

Notícies relacionades