Back to top

Càmeres de seguretat per controlar l'accés a les platges de Salou

Determinaran a través d'un codi de colors i mitjançant una aplicació mòbil si es podrà o no accedir al recinte natural.
Càmera sensor platja Salou.

L'Ajuntament de Salou aposta perquè el municipi continuï sent una destinació turística familiar i, per això, vol garantir les mesures sanitàries que requereix l'actual situació de la COVID-19. A través de 22 càmeres sensors controlaran el volum de persones que hi haurà a cada platja i determinaran quan ja no s'hi pugui entrar per excés d'aglomeracions.

Des de l'empresa Abast, David Albalate, detalla que "les càmeres detectarà volums, és a dir, no gravarà a les persones, i això ens permetrà calcular quantes persones hi ha".

En marxa al juny

Des del municipi calculen que aquest mes de juny ja es podrà posar en marxa aquest sistema que ha suposat una inversió de més de 100.000 euros. Tot i això, de moment, no han concretat el dia. En els casos en què l'aplicació mòbil indiqui que la platja assoleix el color vermell, els cossos de seguretat limitaran l'accés i sancionaran si és necessari.

L'alcalde del municipi, Pere Granados, destaca que "el sistema de control el farà la policia amb socorristes". Granados també crida a la responsabilitat individual per mantenir l'ordre i la prudència a l'hora d'evitar nous contagis de coronavirus. 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades