Back to top

"C.A.M.E.S." proposa viure una experiència teatral

El Bartrina acull, juntament amb 9 teatres més, l'estrena de "C.A.M.E.S.", l'espectacle sonor Comèdies Auditives en Moviment Espontànies i Sensorials, de la companyia Escarlata.

Audioguia en marxa i... comença l'espectacle!

La funció comença al vestíbul del Centre de Lectura, on arrenca l'explicació històrica de l'edifici. Detalls, anècdotes, i fets històrics es van reproduint a través de la veu en off, mentre els assistents es passegen per dins l'edifici i també per fora, rodejant-lo. Finalment entren al teatre Bartrina, i pugen als camerinos per viure en pròpia pell el que experimenten els actors i actrius.

El públic es converteix en una peça clau de l'obra

Les persones que han vingut a veure el muntatge teatral es van convertint, cada vegada més, en una part activa de l'espectacle, fins que, sense adonar-se'n esdevenen essencials per arribar al desenllaç de l'obra. Un dels moments més emocionants és quan s'apuja el teló i esdevenen els autèntics protagonistes.
La proposta, en format reduït, és una barreja entre una visita guiada i un espectacle, i s'ha estrenat simultàniament a 10 teatres de Catalunya.
El teatre Bartrina ha acollit tres sessions de l'espectacle, on els assistents l'han viscut de forma individual, però interactuant amb el grup a la vegada.

Paraules clau:

Notícies relacionades