Back to top

Camí Mendoza demana responsabilitat als visitants aquesta Setmana Santa

L'alcaldessa de Cambrils ha passat aquest dimarts pel Notícies de Canal Reus i assegura que cal prendre's seriosament les mesures del PROCICAT per evitar un increment de casos COVID.

Camí Mendoza assegura que veu amb "respecte" l'arribada de visitants i turistes aquests dies forts de la Setmana Santa. S'espera que els càmpings siguin el gran gruix d'ocupació i que el territori sigui el principal mercat. D'aquí que faci una crida a "no confiar-se" perquè el públic més proper pot veure amb confiança visitar Cambrils. 

L'alcaldessa de Cambrils assegura que "cal complir amb les mesures imposades pel PROCICAT per evitar perdre l'estiu". Se suma d'aquesta manera a la resta d'alcaldes del territori que demanen precaució aquests dies i responsabilitat. L'objectiu és no sacrificar els mesos de la temporada alta en l'àmbit turístic. Mendoza enten i respecta que els empresaris del municipi estan amb l'aigua al coll, però demana paciència per no fer saltar pels aires tot el que s'ha aconseguit fins ara. 

El tren-tram, al territori

Mendoza també va respondre l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, qui fa unes setmanes assegurava també a Canal Reus que calia que el projecte del nou tren-tram del Camp de Tarragona s'escribís i es redactés des del territori, i no des d'un despatx de Barcelona. Diu l'alcaldessa de Cambrils que bona part del document ja s'ha redactat des del territori. 

Entrevista

Paraules clau:

Notícies relacionades